Батькам майбутніх першокласників

Шановні батьки майбутніх першокласників !

          Рівненська гімназія № 3 Рівненської міської ради з 03 квітня 2024 року оголошує прийом документів до 1-го класу 2024-2025 навчального року.

          Додатково повідомляємо, що в рамках проекту «ІСУО. Інформаційна система управління освітою» розроблено і підготовлено для використання електронну систему зарахування дітей до першого класу «school.isuo.orq».

Система дозволяє батькам в режимі онлайн, не виходячи з дому, реєструвати дітей до закладів загальної середньої освіти. Система  «school.isuo.orq» є безкоштовною для всіх користувачів.

Інструкція реєстрації для батьків – https://school.isuo.org/contact

Після ознайомлення з інструкцією перейдіть за посиланням на заклад освіти для подальшої реєстрації –  https://school.isuo.org/school/view?id=16553

Набір учнів відбуватиметься відповідно до  наказу Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367 “Про затвердження Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти”, наказу Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2022р. №274 “Про деякі питання організації здобуття загальної середньої освіти та освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні”, наказу управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради від 28.02.2024 р. №81 “Про зарахування до1-го класу закладів загальної середньої освіти”, наказу управління освіти від 27.10.2023р. №299 “Про закріплення за закладами загальної середньої освіти територій обслуговування”.

 За Рівненською гімназією №3 Рівненської міської ради:

Вулиці: Соборна (від залізниці до вулиці Михайла Старицького), Львівська, Артилерійська, Біла, Військове містечко (вулиця Гур’єва), Воля, Герцена, Гната  Хоткевича, Добра,Дубенська (від початку вулиці і до вулиці Чернишова – непарні номери). Княгиницького, Коперніка, Коротка, Коцюбинського, Михайла Старицького, Панаса Мирного, Пересопницька (від залізниці і до кінця), Петра Дорошенка, Петра Калнишевського, Петра Могили, Пирогова, Підгірна, Підкови, провулок Підгірний, провулок Підкови, провулок Шефський,  Промислова, Українська, Якова Бичківського.

Додатково повідомляємо, що у 2024-2025 н.р. в закладі буде відкрито 2 перші класи. Учні 1-А класу навчатимуться за програмою «Інтелект України», затвердженою Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (наказ №797 від 10.07.2012 р.). Навчання в таких класах відбуватиметься за апробованими інноваційними методиками. Учні 1-Б класу навчатимуться за програмою НУШ.

Наказ про зарахування до 1-го класу

Телефон для довідок: 63-33-27